Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 10.04.2017, 15:34   #9
Maurosso

Maurosso's Avatar

Miasto: Rz-ów
Motocykl: RD07
Maurosso jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 tygodni 2 dni 14 godz 42 min 51 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał CeloFan Zobacz post

Zakup opon za granicą, to minimalne powodzenie i strata czasu moim teoretycznym zdaniem. Być może kilku dni, jeśli nie będzie na miejscu. Z dętkami może być kłopot a co dopiero z oponami. Ja też stoję przed montażowym dylematem ale w sumie nie ma zbyt wielu miejsc, ani za dużo sposobów na przytroczenie opony. Szkoda że zwijanych nie ma jak te rowerowe
W jakim kraju? Jeżeli w Kirgistanie i Tadżykistanie są do dostania bez problemu, to myślę że w innych dzikich krajach też urobi. No i płaci się tak z dwa
razy mniej. Ja za Heidenała na tył i jakieś tam Shinko na przód zapłacilem coś 40dolarów.

No i opcja wysłania pozostaje. Ludzie z tego forum jeżdżą lawetami i kontenerami we wszelkie możliwe miejsca świata. Jaki to problem zagadać do kogoś, za flaszkę plus jakieś paliwowe raczej by wziął do miejsca docelowego.

Tam opony sobie czekają na podróżnego w ustalonym wcześniej miejscu i balanga.

Codzienne odpinanie opon w strachu przed kradzieżą? Brzmi jak cowieczorny wkórw na ich zdejmowanie i każdorazowo poranny wkórw na ich pakowanie. A można by w tym czasie sobie wieczorem popijać piwko, a rano kawkę...

Ale co kto lubi