Po wczorajszym dobrym wystepie , dzis Afryka zalala sie lzami. Wczoraj nawiazalem kontakt z Simonem z Marakeszu , ktory takze ma AT. Pomaga mi , ze zdobywaniem czesci.Po konsultacji z mechanikiem musze zdobyc nowe zaworki bo zalewa sie cala. Dzisiejszy ranek , zaowocowal jedynie , wiadomosciami ,ze czesci do hondy dostepne w Casablance z terminem 22 dni na dostawe.Simon powiadomil mnie , ze trzeba liczyc co najmniej miesiac. I gosciu nie mogl przebolec , ze nie ma numeru ramy tylko numer czesci, koniecznie chcial numer ramy. To mu podalem i jakie bylo jego zdziwienie , kiedy okazalo sie , ze honda nie wyprodukowala takiego motocykla!!!!! W dodatu jakby kto nie wiedzial , to moja honda rocznikowo jest 2016

Wiec nowka sztuka

Generalnie paliwo cieknie spod gaznikow, to tyle. Porownalem zaworki moje z zaworkami Simona i faktycznie, wygladaja kiepsko. Wiec teraz mam przymusowe zwiedzanie Marakeszu, przez najblizsze kilka dni......
Jak zlalem palowo to i wyszczyscilem zbiornik. Cale paliwo oddalem. Nie chcialem ryzykowac.
Swiece zostaly zmienione na 4 nowki przed wyjazdem razem z filtrem powietrza , takie dostalem zalecenie od mechanika.
No wiec wszystko stanelo , ze zakupuje zaworki w pl i wysylka kurierem do Maroka. Mam tylko nadzieje , ze dostane je w ciagu tygodnia. Dam znac , dla potomnych , jak to wyszlo.Moja Afra i Simon z jego.