Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 18.05.2017, 21:08   #88
Gibek

Gibek's Avatar

Miasto: Zielona Góra
Motocykl: RD07
Przebieg: 64500
Gibek jest na dystyngowanej drodze
Online: 4 dni 20 godz 21 min 21 s
Domyślnie

Kurz już z butów opadł i aż strach pomyśleć, że to już zaraz tydzień minie od tak wspaniałego spotkania. Jak zwykle było świetnie i ja też osiągnąłem to po co pojechałem. Oczywiście sam wyjazd, zabawa na zlocie to jedno, ale ludzie, z którymi się to robi to rzecz najważniejsza. Tak jak zamierzałem, trochą tych ludzi z Forum poznałem i zapamiętałem. Uścisk dłoni, wspólne piwo ( i nie tylko piwo ) i piękna atmosfera. Podziękowania i brawa dla organizatorów za ich pracę i ogarnięcie całego zlotu. Dziękuję za obie ciekawe prelekcje, ja odebrałem je jako bardzo osobiste, opowiadające o ludziach, którzy mają marzenia i robią co mogą by je zrealizować. Niestety czasami oddając za to życie. Brawa dla Jagny za super trasę pod której jestem ciągłym wrażeniem. Jeśli ktoś lubi połączenie przyjemnej trasy plenerowej z "pazurem", piękne widoki, smaczki historyczne, przyrodę i fotografię, to zachęcam do przejechania tej trasy wycieczkowo z aparatem. Jest nad czym się zachwycić i co pofotografować. Ja miałem tą dodatkową przyjemność, że przejechałem ją z super ludźmi, których dane mi było poznać. Chłopaki, dzięki za wspaniały czas. Do zobaczenia za rok.

Czadowy początek
DSC05416.jpg

Z Basią i Kwintalem bardzo lubię się spotkać, pogadać i napić się z nimi ich przednich nalewek.
DSC05420.jpg

Klimat wieczoru.
DSC05422.jpg

Uwielbiam te schody
DSC05424.jpg

Drużyna prawie w całości - ktoś musi robić zdjęcia.
DSC05427.jpg

Szczęśliwa Afryka i szczęśliwy właściciel. Tak jest wtedy gdy oboje jesteśmy lekko przybrudzeni.
DSC05435.jpg

Trasa. Coś jest w tym ujęciu.
DSC05437.jpg

Po walce.
DSC05448.jpg

Miejsce szczęśliwych ludzi.
DSC05453.jpg

DSC05454.jpg

Obie prelekcje były dla mnie wyjątkowe. Pokazywały człowieka i jego zmagania, a nie zawsze się wszystko udaje. Zdjęcie poniżej jest z drugiej prelekcji - nie wiem jak opisać swoje emocje, ale w słowach "nie wiem" jest wszystko.
DSC05465.jpg

Piwo i nie tylko piwo.....
DSC05469.jpg

Nie chciało nam się wracać do domu.
DSC05472.jpg
DSC05475.jpg
DSC05479.jpg
Gibek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem