Cytat:
Napisał Franz
Jak nie sprzedasz motocykla ,na nastepny wyjazd zmień przełożenia na bardziej terenowe.
Nie spalisz sprzęgła. Prędkość maks. 140, przelot 120 wystarczy.
Praktycznie wszystkie duale cierpią na fabryczna długą jedynkę (oprócz Huski 610) , Xchallenge również.
|
Dzięki Franz - moto zostaje ze mną na pewno na przyszły sezon...a może dłużej bo po wyprawie się do niego w 100 % przekonałem

To świetna wyprawówka a i w koło komina nieźle można sobie nią pozapie...lać a jak mi się chce pyrkać - też daje radę. To według mnie GENIALNY dual, przejechałem na nim jak na razie około 14 k km i jest dobrze
Co do przełożeń - ja już mam zmienione (15z przód i 47 tył - to najbardziej "offowe" zębatki, jakie znalazłem do X'a), sprzęgło dostało w doopę raczej u poprzednika, bo Włoch latał w rajdach. Po wymianie jest miód malina

U mnie maks prędkość to 162 według GPS a przelotowa...ja więcej niż 100 km/h (według GPS) na trasie nie osiągam bo szkoda mi kostek.
Cytat:
Napisał Emek
Mirek toż to all inclusive a nie europa offem jak było w pierwotnym planie  .
|
Z każdym kolejnym dniem a właściwie po wyjeździe z RO już było coraz mniej offa a coraz więcej asfaltów. Sprzęgło i "okoliczności" tak poukładały mi wyjazd ale i tak było miodzio

Europa offem jeszcze kiedyś będzie