Nie oslepiają,oślepia palnik ksenonowy w zwykłeym reflektorze ,linia odcięcia światła jest bardzo wyrazna. moim zdaniem warto byle nie w jakieś badziewie sie wepchać..
Zarówki led mam ponad rok w busie i zostały wytestowane dobrze,w dupie mam homologacje mam widzieć na drodze pieszych rowerzystów i inne cuda..
W afryce pokazanej na zdjeciach były w Tobolsku i si nic nie przpaliły ani nie przegrzały
Gówno mi z homologacji zwykłej żarówki jak kogoś potrące czy nie daj bóg zabije...
Jeżdzą w dwóch motocyklach i obaj właściciele są zachwyceni i starych żarników nie chcą widzieć.
Były kontrole Policji z EU włącznie i życzliwymi Austryjakami,kilka razy jezdziłem na stacje diagnostyczne że niby światła wyregulować i sie tam nikt nie pytał co to za żarówki.
Szarówka deszcz a tu nadal białe jasne światło...
ok jak otrzymam przesyłkę daję jedną na testy i każdy sobie sprawdzi na swojej lampie w nocy,nie będę nikogo przekonywał każdy sam sobie sprawdzi i porówna.
Nic nie zachwalam stwierdzam fakty,nieprzekonanych zapraszam do mnie.
Tak jak pisałm jak sie uda wynegocjować warunki bedę miał w sprzedaży...jak si uda...
Póki co widzę że już się pojawiają z homologacją,a żeby ni było że sie sępię wiedzą
tu gość sprzdaje w sensownej cenie z radiatorami pasywnymi
http://allegro.pl/zarowka-led-h4-90w...822736403.html
Technologia szybsza od ludzkich przekonań
Ale to osobny wątek bedzie zdrowia