Hej Wojtek , zgaduję że piszesz o woltomierzu. Sprawdź czy dobre przewody dałeś do akumulatora . Ja założyłem regler od rafwro (zaraz potem miałem założyć woltomierz) i pojechałem na przejażdżkę z której ja wróciłem karetką a moto przyczepką . Woltomierz założył mi już mechanik w ramach odbudowy motocykla i... pochrzanił przewody zasilajace woltomierz z przewodami do regulatora mocy (te z zaizolowanymi wsowkami) efekt byl taki ze palila mi się niebieska dioda i nic nie moglem zrobic. W moim przypadku wiazalo sie to z rozkreceniem plastikow i zdjeciem zbiornika ale juz dziala po zamianie przewodow. Co do instrukcji to jest ona .... rozbudowana i sporo moliwosci ustawien ma to niepozorne urządzenie . Jako ze moj intelekt ogranicza mnie w sprawnym rozumieniu wszelakich instrukcji obsługi to ta od woltomierza też mnie trochę czasu kosztowała . Jednak skoro ja ją ogarnąłem to znaczy że każdy to ogarnie

Ps. Przepraszam za styl posta ale piszę mikrotelefonu. Jeśli nie masz instrukcji to mogę Ci ja podesłać ale dopiero w piątek. Milego