Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 30.10.2017, 13:42   #31
consigliero
Ajde Jano

consigliero's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
consigliero jest na dystyngowanej drodze
Online: 9 miesiące 1 tydzień 3 dni 22 godz 9 min 2 s
Domyślnie

Pewien etap zakończony . Przejazd prze Evię był czasem bardzo ciekawy , ale prowadzenie garmina powodowało że czasem było bardziej niż ciekawie . Ateny mnie nie zachwyciły choć z okazji święta w sobotę było darmowe wejście na Akropol i mimo że się nie zamierzałem wybierać to skorzystałem . Osobiście Akropol lepiej wygląda z dalszej perspektywy.
Samo centrum to mieszanka turystyczna pogrążona w smrodzie kocich odchodów , których jest tu mnóstwo , podobnie jak i bezdomnych. W niedzielę skorzystałem z metra aby spróbować rozszerzyć swoją percepcję i niestety poza ścisłym centrum ciężko trafić coś ciekawego . Przeważnie życie toczy się przy stacji metra
Na Enubei można się czasem złapać na myśli , czy na pewno jesteśmy w Grecji

To jedna z propozycji garmina , dobrze że był beton

Parada w jednym z miasteczek

Takich sklepów jest sporo , widać Ateńczycy kochają zwierzęta

Dzielnica Plaka, jedna ulica z knajpami obok druga z tawernami , ale ciężko znaleźć coś autentycznego do zjedzenia

No i na koniec dnia padał deszcz

Niedziela była dużo ładniejsza

Są też miejsca bez turystycznej stonki

Bardzo podoba mi się nazwa własna na hotel , co można tłumaczyć dom obcych , kseno to początek nazwy i znaczy obcy .

Zarekomendowano mi obejrzenie pajacy , No to już dla turystów , ja bym dodatkowo wprowadził opłaty za oglądanie

Ten pies wiedział gdzie się położyć , miał grzane miejsce od stacji metra

Na koniec dnia w końcu coś autentycznego

Te były hot i spicy z normalną raki

Te były po kreteńsku z raki z miodem podgrzaną

Typowe greckie żarcie

Mobilna pralnia chyba dla bezdomnych

Policja w pobliżu , jakby coś był źle uprane

Technologia Rally jest wszędzie stosowana

Teraz pozostaje mieć nadzieję że nic nie popsują , widzimy się z motocyklem w czwartek

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
consigliero jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem