Upalam 350LM od kilku sezonów w ostrym offie na różnych motocyklach, te450, africa, xr400, do tego od roku mam uchwyt TT .
I nie chcę innej nawigacji , widoczność i szybkość urządzenia bije na głowę te małe bzdzidła na bateryjki. Ile razy było na UA , że właściciele 64 pytali mnie ile mamy km do stacji benzynowej , albo weź wyszukaj hotel itp. Dla mnie nie ma lepszego urządzenia , można wgrać mapy topo, ślady , masz bazę hoteli , stacji benzynowych , restauracji, pokazuje wysokość, zapisuje ślady... i wiele innych opcji.
Urządzenie mega solidne , kilka razy dostała butem crossowym jak leciałem przez kierownicę , była zanurzona cała w wodzie i to nie raz , działa czy to mróz czy to skwar.
Nawet jej nie czyszczę tylko przecieram z błota i kurzu , jeśli niedługo się zepsuje to zupełnie nie będę miał żalu. Widziałem juz kilka zarosiałych 64 albo takich które zdechły bez powodu , a moje zumo działa pomimo ze lekko nie ma. Trzeba tylko umieć się nim posługiwać i wgrać porządne mapy topo np. te od Rambo...