Witam,
Tak jak w temacie pojawił się alternatywny Plan wyjazdowy. Wakacje planowane na miesiąc Lipiec - miesiąc nie podlega zmianie natomiast daty tak. Minimalny Plan to 21 dni na mniej nie ma sensu.
Na miejscu ogarniamy wypożyczenie motocykli (nie wiadomo jakie to będą - może się zdarzyć że będą to skutery

. Dalej ustalamy przejażdżkę np. Z Delhi w stronę Mumbaju a na Malezję to do ustalenia, zresztą Z Delhi tez możemy jechać w inne miejsce.
Wstawiam przykładowe ceny biletów. Trzeba będzie w miarę szybko się decydować bo zmieniają się bardzo szybko. Jeśli chodzi o Malezję to we wtorek znalazłem cenę 2400 i to uważam że jest w miarę dobra cena - czy będzie jakaś mega promocja to wielka nie wiadomo - należy pamiętać że nie my dostosowujemy się do promocji na dany miesiąc bo termin jeśli chodzi o miesiąc jest sztywny.
Podróżowałem już tak i z tego co mogę powiedzieć to na pewno pakowanko w plecak - reszta to przygoda.
Przykładowe ceny Indie - nie należy się bać przelotu przez Moskwę - ja uważam że bardzo dobre samoloty i w ogóle.
Najtańsze połączenie:
Indie Najkrótsze:
Np. Taki Trip po Indiach:
https://goo.gl/maps/sdkkTnXSLz22

- czy się da tyle kilometrów zrobić nie mam pojęcia - przygoda przygoda każdej chwili szkoda..........
Malezja Wylot:
Malezja Powrót:
Deklaracje i konkretna decyzja bo trzeba będzie zapłacić za bilety do końca tego tygodnia czyli 07.01.2018
W tej chwili jest grupa składająca się z:
Przemo i Edyta - jedno moto
Maciek - jedno moto