Się nie chwaliłem, bo to forum sporo dla mnie straciło, więc ostatnio jestem raczej biernym czytaczem.
Narazie też nie ma się czym chwalić, zwykła rally red w manualu, 2017.

Na sam koniec roku (30.12) udało się wyrwać w mega fajnej cenie nówkę, ostatnią na salonie. Zupełny przypadek i zbieg okoliczności.

Wybierałem między czarną a czerwoną i się okazało, że na czerwoną mam lepszą cenę...i jednak jest ładniejsza.

Narazie zrobiłem ponad 600km (w tym 400 z Wawy do Gdyni przy -5'C) i jest zacnie.
Zamówiłem czarny tłumik Ixil'a, krótkie klamki, poszerzenie stopki, małe podwyższenie kiery, zaraz będziemy brać gmole OM, myślę nad płytą, bagsterem i podwyższeniem kanapy kierowcy.
Bumot jest duży, ale jakoś mi się widzi i fajnie osłania, więc pewnie nic więcej by nie trzeba było montować na silniku. Na SW też patrzymy z kumplem, ale jest srebrna, a ja chcę wszystko w czarnym. Można pomalować, ale to kolejny koszt i to amelinium...

No i SW mi się osobiście mało podoba...poza ceną.

Jeszcze w obwodzie jest płyta OM, w cenie zbliżonej do SW...ale ochrona taka se...
Jakby się znalazł jeszcze jakiś chętny na płytę Bumota, to może by się udało z 10% urwać...ktoś coś? Wtedy by było ok. 1kpln...