Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 05.03.2018, 00:11   #50
jorge
Autobanned.

jorge's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Wawa
Motocykl: Tesco
Przebieg: 45 555
jorge jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 5 dni 11 godz 53 min 55 s
Domyślnie

Na wszelkie zloty jeździłem niezaproszony . Na Białej byłem tyle razy, że nie pamietam - czasem nie wychodząc z domku . I co - było tak, że prawie nikogo nie znałem, a i mnie nawet po kilku latach Stopa nie poznawał . Jednak po to jadę na zlot by po prostu być z Wami.

Od zeszłego roku Biała na stałą datę i świeżą krew ludzi - było zacnie. Trzeba ustalić sztywna datę rozpoczęcia a tez dopiszą ludzie FAT. Starzejemy się - mamy mnóstwo zobowiązań i mało czasu w terminarzach.

Ponieważ wspieram Fundacje Darka i Pawła - mogę spróbować podjąć się zlotu pod jej szyldem - oczywiście jak niewypali Podlasie. Jednak po za miejscem nie mam nic do zaoferowania - pole za Toruniem, nad jeziorem. Kilka osób z forum już zna.

Niestety już kiedyś próbowałem zaprosić - chętnych nie było. Tylko czy jesteście gotowi na zlot bez dzidowania, posiadówkę przy ognisku bez wypasów, pod namiotem ? Ja na zlotach z reguły spędzam czas gadając przy ognisku...

PS

Co do poznawania się - możemy wprowadzić eksperyment w Białej - sektor: Podlasie (z dopiskiem „wchodzisz na wlana odpowiedzialność”, Germańce, WTA, Krakusy itp. A nawet „adminy” - tylko musimy deszczówki założyć jak będą na nas lać