Cytat:
Napisał Marcinnn6
no i dupa, zamówiłem w sklepie i się okazało że już nie maja tej zbroi . Z allegro dzwoniłem to na zamówienie i cena 750zł. Jest w sklepie freestylextreme.com za 609zł, ale kurde jak rozmiar mi nie przypasuje to operacja zakupu będzie trwała z odsyłaniem z miesiąc.
W jednym sklepie gościu mi polecił zbroje LEATT, wiem , że to są zajebiste zbroje ale kurde cena to przeszło tysiąc. Wiem, że nie kupuje zbroi co miesiąc, i że kupisz gówno to potem i tak trzeba kupić coś lepszego (tak, miałem z butami  ) ale budżet 600zł-650zł był do zaakceptowania. A do tej musze około 450 zeta dołożyć.
Czy ewentualnie jakieś alternatywy ktoś może podpowiedzieć? Może tą acerbis cosmo?
|
Marcin, czasem warto rozważyć dodatkowy wydatek. Ja kupiłem pierwszą zbroję to była totalna porażka. Plastikowe panele, nic nigdy nie leżało tak jak trzeba, niewygodnie i gorąco. Mam teraz Leatt gdzie wszystkie panele są zaszyte wewnątrz, idealne dopasowanie i wszystkie ochrony zawsze na swoim miejscu.

Nigdy już tego plasticzanego goowna nie kupię. W sumie to kasę wydałem dwa razy bo mi szkoda było raz a dobrze. Tak to jest jak się kupi szit.