Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 12.06.2018, 14:36   #196
Emek
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24

Emek's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: Scyzortown
Motocykl: No Afrika anymore
Emek jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 rok 7 miesiące 1 tydzień 20 godz 18 min 3 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Marcinnn6 Zobacz post
no i dupa, zamówiłem w sklepie i się okazało że już nie maja tej zbroi . Z allegro dzwoniłem to na zamówienie i cena 750zł. Jest w sklepie freestylextreme.com za 609zł, ale kurde jak rozmiar mi nie przypasuje to operacja zakupu będzie trwała z odsyłaniem z miesiąc.

W jednym sklepie gościu mi polecił zbroje LEATT, wiem , że to są zajebiste zbroje ale kurde cena to przeszło tysiąc. Wiem, że nie kupuje zbroi co miesiąc, i że kupisz gówno to potem i tak trzeba kupić coś lepszego (tak, miałem z butami ) ale budżet 600zł-650zł był do zaakceptowania. A do tej musze około 450 zeta dołożyć.

Czy ewentualnie jakieś alternatywy ktoś może podpowiedzieć? Może tą acerbis cosmo?
Marcin, czasem warto rozważyć dodatkowy wydatek. Ja kupiłem pierwszą zbroję to była totalna porażka. Plastikowe panele, nic nigdy nie leżało tak jak trzeba, niewygodnie i gorąco. Mam teraz Leatt gdzie wszystkie panele są zaszyte wewnątrz, idealne dopasowanie i wszystkie ochrony zawsze na swoim miejscu.

Nigdy już tego plasticzanego goowna nie kupię. W sumie to kasę wydałem dwa razy bo mi szkoda było raz a dobrze. Tak to jest jak się kupi szit.
Emek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem