Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 27.05.2009, 23:51   #50
Blady Hassel

Motocykl: nie mam AT jeszcze
Blady Hassel jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 godz 53 min 34 s
Domyślnie

trochę reklamą zaleci ale kupiłem komplet ze stanów kurta i spodnie firmy Fieldsheer. Mało albo i wcale u nas znane ale jakoś tak wyszło, że wiekszosc ciuchów mam zza oceanu. Spodnie dokładnie takie jak te z allegro http://moto.allegro.pl/item641749218...ektor_xxl.htmlna razie trafił się tylko jeden dzień deszczowy od kiedy ją mam i akurat byłem w nich na moto ale za to niemal cały czas lało. Mnóstwo spraw do pozałatwiania ale mimo deszczu zdecydowałem się że będę nie miętki. Praktycznie miasto, korki i potem trochę trasy za tirami. Miałem trochę niepewności patrząc na zamki i ich umiejscowienie i byłem pewien, że tamtędy poleci woda ale jakos tak sam nie wiem jak to działa, że nic się nie dostało. Kurtka może jest trochę za sztywna ale jest pancerna i przed zakupem trafiłem na opis gościa, który w tym komplecie alaskę zaliczył łącznie ze śniegiem i mrozem i ponoć przeżył, bo w końcu pisał o tym Buty mam wysokie z Gore ale i tak spodnie idą na wierzch więc poniekąd podwójną ochronę mam na częsci butów. Swoją drogą czym pielęgnujecie buty skórzane? jakieś zwykłe środki czy coś specjalnego do motobutów? Pozdro
Blady Hassel jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem