Bartkrk - to, co napiszę to moje subiektywne spostrzeżenia. Nie musisz się z nimi zgadzać.
Zresztą zaraz przyjdzie JarekO i będzie mnie próbował prostować

Motocykl trzeba osobiście obejrzeć, posłuchać jak pracuje silnik i porozmawiać z handlarzem, bo nim sprzedający jest. Motocykl jest z de, więc szczegółowo i na spokojnie trzeba obejrzeć wszystkie dokumenty.
Na początek - handlarz sprzedaje i sam do końca nie bardzo wie co, żonglując i myląc fakty. Małe to szczegóły, ale według mnie istotne.
Jednak motocykl fajnie doposażony.
Cytat:
- ważne badanie techniczne i polska gwarancja producenta do sierpien 2019
|
Trzeba zapytać, o co tak naprawdę chodzi skoro moto sprowadzone jest z Niemiec.
Gmole są Touratech'a, nie Hondy
Cytat:
- podgrzewane manetki Honda
|
Nie widać najlepiej, dlatego też nie jestem pewien czy są to oryginalne Hondowskie grzanetki? Jeśli tak, to po włączeniu powinno się wyświetlić na display'u logo grzanych manetek.
Cytat:
- wysoka turystyczna szyba Honda
|
Nie jest to szyba Hondy. Jakaś akcesoryjna, chyba MRA?
Cytat:
- po przeglądzie w salonie Hondy w Krakowie przy przebiegu 4100km 5.10.2018
|
Ciekawi mnie, co zostało zrobione na tym przeglądzie? Pierwszy przegląd jest po 1.000km, następny po 12.000, więc?
Powinna być dokumentacja z przeglądu w Polsce.
Jeszcze na koniec - w de jest taka zasada, że jeżeli ktoś dołożył coś akcesoryjnego do motocykla to wraz ze sprzedażą pojazdu daje się oryginały w cenie motocykla!
Sprzedawca powinien to dać, jednak rzeczywistość jest inna i sprzedawca będzie chciał zapewne to sprzedać na boku. A trochę tego szpeju jest wymienione.
Nic szczególnego nie rzuciło mi się w oczy poza tym, że jest oklejona jak choinka