Cytat:
Napisał fassi
Ktoś włazi na czyjś teren i nie wita sie i mu każą to zrobić. Toż to konserwatyzm, mowa nienawisci, brak tolerancji i nie bałbym się użyć magicznego słowa f.....yzm. Jak to tak można od kogoś wymagać przywitania się? A gdzie tolerancja dla jego wolnej woli? Forumie i użytkownicy wstyd!!! Gdzie jest admin 
Nawet jakby nasrał na wycieraczkę i poprosił o papier to trzeba mu go dac, bo nie znasz jego historii i dzieciństwa i nie możecie tego oceniac !!!!
Morycu szanowny, w imieniu kolegów którzy Cię tak homofobiczne potraktowali , przepraszam i sypie głowę tęczowym popiołem jednocześnie puszczając fiołkowego cichego bąka ....
|
Kolego fassi - możesz być urażony, bo jakiś kretyn przyszedł i nie postąpił, jak Ty kiedyś - bardzo Cię przepraszam. Możesz być urażony, szczególnie kiedy od wieków grzejesz w korpo stołek, i modlisz sie o dwa tygodnie urlopu. Ale proszę nie traktuj forum jak wycieraczki, a a zaglądającego tu po poradę gościa, jak potencjalnego żula, który przyszedł Ci nasrać na ten skrawek Twojej wolności, i któremu papier trzeba dać, bo, a nuż z domu dziecka i może chcieć dać w ryj

.
Cytat:
Napisał CzarnyEZG
Jak rozkminiałem regenerację mojego zawieszenia, to uzyskałem potwierdzoną informację, że w 07 (i dalej) po pewnym czasie lubiły siadać sprężyny tylnego zawieszenia.
Może to jest przyczyną, że Twoja nisko stoi?
Jeżeli nie wiesz czy amor był niedawno robiony, to wyślij całość do PKSa, on pomierzy napięcie sprężyny i zrobi regenerację amora (a jak będzie trzeba to sprężynę wymieni)
Zanim zaczniesz podnosić moto, najpierw warto doprowadzić zawias do seryjnej wysokości i wtedy pomyśleć czy potrza wyże.
|
PKS to najlepszy kierunek. Wyślę do niego. Dzięki