Cytat:
Napisał mdxmd
Co do ceny to nie wydaje mi się aby ktoś kto wydaje prawie 80.000 na motocykl szczypał się z tymi 5-8tys. różnicy skoro dostanie za to sporo więcej .
|
Jeśli zrezygnuję z DCT, to mocno rozważę zakup BMW. Kardan i moc w litrowych silnikach to dla mnie (sic) sprawy drugorzędne.
Nie ukrywam, że jak się wyportkuję na nowe moto, to 5-6 tys. to sporo kasy (IMO ok. 12 tys. muszę jeszcze raz sprawdzić bo powstaje jakaś urban legend).
Sprawdź sobie ile kosztuje w BMW dopłata za: dynamiczna ESA, koła szprychowe, obniżone zawieszenie, GPS, tempomat, kierunki LED, światła do jazdy dziennej, dynamiczna kontrola trakcji, ABS w zakrętach. Tego wszystkiego w standardzie BMW nie ma. Coś pominąłem?
Cytat:
Napisał Mallory
Od znajomego handlowca mam info, że klient zamówił najdroższą NNAT i ubrał ją w hondzie w dostępne u nich akcesoria ... cena wyszła 113 tyś.
|
Brat niedawno kupił GS full wypas i zapłacił coś koło 100 tys.
Faktem jest, że w BMW jak kupujesz inny fotel, to za podstawowy nie płacisz. W Afryce biorąc dodatki, podstawowe musisz zabrać i zapłacić.
Dlatego Królowa wychodzi tanio, jeśli weźmiesz golasa i w resztę ubierzesz u firm trzecich.
Wyprostujcie mnie jeśli się mylę, bo jestem mocno zainteresowany zakupem.