Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 24.12.2019, 11:19   #722
Majster

Majster's Avatar

Miasto: Chełm
Motocykl: CRF1100 DCT ES
Majster jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 tygodni 2 dni 18 godz 29 min 27 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał mdxmd Zobacz post
44Fg posty 17, Majster posty 13, rejestracja na forum listopad i grudzień 2019 Majster już kupił CRF a 44Fg odbiera w styczniu, Panowie miejcie dla nas litość ja tam nadal się upieram, że handlowcy z hondy a jak nie to musza się lubieć jedni z drugimi
Jeszcze nie czas ale jeśli kupię GS'a to zarejestruję się na innym forum.

Wierz mi, mocno przesiewam informacje pojawiające się o tym moto bo wiele do tej pory (większość?) to szeptany marketing. Uważam, że spece od reklamy / marketingu wykonali kawał dobrej roboty dot. CRF1100. Widziałem chyba wszystko na YT i to w każdym języku Przeczytałem wszystko co mogłem i co udało się przetłumaczyć. Wiadomo, najcenniejsze są opinie użytkowników ale te dopiero zaczynają się pojawiać. W grudniu jeździłem modelem z 2019 użyczonym przez lubelski salon i ... tak bardzo mi się spodobało ... i czułem, że 2020 będzie dla mnie jeszcze fajniejsza. Pogodziłem się z wadami tego moto, które dla innych wcale nie muszą być wadami. Podjąłem także ryzyko zakupu całkowicie nowej, niesprawdzonej konstrukcji, licząc że i tym razem się nie zawiodę. Termin dostawy był wstępnie deklarowany na kwiecień 2020 ale coś pykło i dostałem wczoraj.
Czy się lubimy z lubelskim salonem? No ba! I to z wzajemnością - ja im zawiozłem taczkę banknotów a oni przywieźli mi świetną zabawkę.
Majster jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem