Cytat:
Napisał mdxmd
łatwowierni niech gratulują 
|
Wiosną tego roku, gdy podjąłem decyzję o nabyciu nowego (lub prawie) motóra, poumawiałem się na testy kilku sprzętów różnych marek. Na 90% wiedziałem, że wezmę 850 GSA. Ale przypomniało mi się, że jest przecież NAT na rynku. Po bardzo długiej nieobecności zajrzałem na forum i na wejściu dostałem strzała w ryj wątkiem Myka o bublu. A byłem już po lekturze testu Sambora. Czyli byłem już wyleczony z Afryki. Gdybym dopiero wtedy umawiał się na jazdy, to Hondą nie zawracałbym sobie głowy. Przypadek sprawił, że kolejność była odwrotna. Pojechałem pojeździć NAT, żeby utwierdzić się w przekonaniu, że to gówno. Usiadłem, ruszyłem i jeszcze zanim dokulałem się do bramy salonu, to wiedziałem, że to IDEAŁ DLA MNIE. Do tego stopnia, że na następne testy już nawet nie chciało mi się jechać, bo wiedziałem, że cokolwiek inne marki mają lepszego lub gorszego do zaoferowania, to ten jest MÓJ. Ale jednak potestowałem, żeby nie czuć się ofiarą "zauroczenia". Koniec końców miłość kwitnie i dobrze nam ze sobą.
Także wiesz... różni jesteśmy, różne rzeczy lubimy, więc nie każdy publicznie wyrażany zachwyt jest podszyty akcją marketingową. A Ty jesteś maruda level Expert