Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 24.12.2019, 11:59   #727
Majster

Majster's Avatar

Miasto: Chełm
Motocykl: CRF1100 DCT ES
Majster jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 tygodni 2 dni 18 godz 29 min 27 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał MrWaski Zobacz post
Czy mapy googla da się wyświetlić? Pono Królowa tego jeszcze nie umi z Androidem...
Żona zostawiła listę rzeczy do zrobienia i poszła do pracy. Zamiast się zająć robotą to siedzę przed kompem z bananem na gębie i nic mi się nie chce. Jak się wyrwę z kolacji wigilijnej to sprawdzę co jeszcze można tam zrobić. W instrukcji na system audio poświecili 55 stron - nawet nie podchodzę do tematu aktualnie.

Mapy raczej tylko po kablu z apple car lub android auto ale jak wiadomo tego drugiego nie ma i w mojej ocenie już nie będzie (obym się mylił).

Z ciekawostek / ficzerów: światła do jazdy dziennej mają osobne śruby regulacyjne. Jak ustawimy mijania w tryb automagiczny to gdy jest dzień świecą tylko ringi z pełną mocą, gdy nie ma dnia to włączają się mijania a ringi lekko przyciemniają. Kierunki mogą wyłączać się same przy wyprzedzaniu po przejechaniu około 120m i coś tam jeszcze z nimi było ale nie mogę teraz znaleźć. W czaszy nad lampą jest jakiś moduł gps. Generalnie dużo, bardzo dużo można skonfigurować pod siebie i własne preferencje. Jak ktoś nie lubi zaawansowanych opcji i ustawień to będzie wnerw gdy przyjdzie mu coś zrobić ale jak ktoś lubi takie smaczki, konfiguracje, ustawienia, tryby, sruty, pierduty to się w tym odnajdzie.
Majster jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem