Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 12.01.2020, 13:48   #53
consigliero
Ajde Jano

consigliero's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
consigliero jest na dystyngowanej drodze
Online: 9 miesiące 1 tydzień 4 dni 1 godz 10 min 26 s
Domyślnie Chińska latarka - fajna i tania

Jak to się świat zmienia. Kupowałem latarkę na wieś dla mamy i wybrałem polecanego w owym czasie Black Diamond

Gdy wybierałem dla siebie to była mowa o Petzl i model Tikka był jak najbardziej ok.

Aby była jasność w temacie, polecano je na naszym forum

Nie są intensywnie używane, ot mama wieczorem do kibelka jak trzeba, ja mam na wycieczkach ale często nie mam przy sobie jak mrok zastanie i wracamy po ciemku z Vielkej Racy, ale telefon mam zawsze to awaryjne światełko zawsze jest. Teraz obserwuję, wychodząc wieczorem z psem, a na wsi w porównaniu z miastem, można powiedzieć że panuje ciemność prawie absolutna. Nie wiem czy to kwestia staczowzroczności, słabych baterii, ale wydaje mi się że kiedyś moja latarka dawała mocniejszy snop światła. Teraz muszę sobie jakoś radzić aby dotrzeć z powrotem do domu, może zmienię baterię, ale pytanie brzmi kiedy ją zmienić, bo może szkoda ( wiecie ekologia i te sprawy )

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
consigliero jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem