Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 25.01.2020, 10:59   #11
mdxmd

Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
mdxmd jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 8 godz 59 min 52 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał 44FG Zobacz post
Te wszystkie testy to dla mnie jedno wielkie pieprzenie. Każdy ze współczesnych motocykli advenure jest naprawdę zajebisty, KAŻDY. Różnice między nimi oczywiście są i całe szczęście. Jeden będzie kochał 160KM w pomarańczy a drugi DCT w hondzie. Takie testy to trochę sztuka dla sztuki. Trzeba to robić aby było o czym pisać a i tak każdy wybierze co mu się podoba i na co go stać. Bardzo mi się podoba moja nowa CRF, choć zrobiłem na niej dopiero 150km i niewiele o niej mogę powiedzieć ale jakbym kupić GS-a też bym go kochał tak jak Multistradę czy Tigera. Dla większości użytkowników takie różnice na jakie oni w tym teście zwracają uwagę są nie do wyczucia i nie mają żadnego znaczenia.
wystarczy obejrzeć testy jednego gościa (testera) wszystkich motocykli jakie testował i o dziwo zawsze jest mega zadowolony i zawsze znajdzie jakieś tam wady.

takie testy są mało istotne dla osób już dobrze zorientowanych w temacie ale jest duuuża grupa przyszłych motocyklistów i tutaj raczej jest kierowany ten przekaz.... bo każdy z nich tak naprawdę szuka tylko potwierdzenia swojego własnego wcześniejszego już wyboru no i po teście znajdzie

chyba sugerowanie się czyjąkolwiek opinią a nie swoją własną duu.pą na siedzeniu przyszłego motocykla nie ma większego sensu. Chociaż w opinii profesjonalnego "testera" każdy znajdzie coś ciekawego dla siebie, niektórych się zwyczajnie lubi i chętnie ogląda... jak np. wyprawa CRF na Nordkapp czy do Kirgistanu co innego, że można to zrobić KAŻDYM innym motocyklem i mieć podobne pozytywne wrażenia z wyprawy
mdxmd jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem