Wy¶wietl Pojedyńczy Post
Stary 27.01.2020, 15:23   #114
bukowski
Go¶ć

Online: 0
Domy¶lnie

Shorai, którego kupił Kristoch, kosztuje aktualnie 450 zł (114 USD) ma zmierzone 5,7 Ah.
Wiec pewnie zdecyduję się na ten. Tylko wci±ż mam w±tpliwo¶ci odno¶nie ładowarki - szczególnie chodzi mi o podładowywanie, gdy moto stoi (zima + przestoje latem). U mnie jest alarm fabryczny i nawet jak był nowy akumulator, to zimy nie wytrzymywał. Dlatego ładowarka wrzucona gdzie¶ obok byłaby wygodna.
Za 50 USD maj± w tym shoraiu ładowarkę 230V z podł±czeniem do BMS aku.
https://www.shoraidirect.com/en/p216...-kr-power-cord
tylko nie można jej za bardzo na stałe mieć na moto zamocowanej, szczególnie w trakcie podładowywania.

BMS01 CHARGER CAUTIONS
ď‚· BMS01 are for charging and storage of Shorai LFX batteries ONLY!
ď‚· Connect BMS01 AC Input plug to 100V~250V 50/60Hz single-phase AC wall socket, only.
ď‚· Never allow the charger to become wet. Keep out of snow, rain, and highly humid environments
ď‚· Chargers damaged by impact, moisture, or any other cause must NOT be used
ď‚· Use the built-in retractable hook to hang BMS01 off the floor whenever possible
 Keep 5’ (1.5M) minimum clearance from flammables around battery or vehicle during charge or store mode
ď‚· Keep charge output cable connectors clean and dry. Apply an anti-corrosion electrical grease if in salty, humid, or wet environments
ď‚· Replace charge output cables after 1200 connect cycles
ď‚· BMS01 has 6V and 12V Output Ports. Only one type (12V OR 6V) may be used at a time. Again, only ONE output port can be cabled at any time.
BMS01 BOX CONTENTS
ď‚· Shorai BMS01 with Charge & Store modes
ď‚· AC input cord (version per user choice location)
ď‚· Battery Charge Cables for 12V
ď‚· Charge Extension Cables for 12V
 This User’s Guide

Ostatnio edytowane przez bukowski : 27.01.2020 o 15:29
  OdpowiedĽ z Cytowaniem