Cytat:
Napisał wooocash
Dla mnie największy problem telefonów to przegrzewanie się w czasie jazdy i ładowania w pełnym słońcu. Testowałem kilka różnych pancernych modeli(od tanich chińczyków po obrzydliwie drogie Caty) i każdy z nich miał problem z temperaturą i to nie tylko na Sycylii czy w Turcji ale nawet w Ukraińskich czy Rumuńskich górach.
|
A to ciekawe. Ja nigdy tego problemu nie miałem. Na kilku urządzeniach i to standardowych (iPhone 6s, Moto Z2, Samsung S9, Moto One). Fakt były gorące podczas pracy i ładowania ale w żaden sposób to się nie odbijało na działaniu.
Cytat:
Napisał wooocash
Garmin mocno przesadza z cenami i spora część ceny to % za logo. Jeżdżę z 595 którą kupiłem w jakiejś promocji za 1600zł i gdybym miał dać za ten model 2100zł to musiał bym to mocno przemyśleć. 595 ma tyle samo wad co zalet, nie wiem na ile XT jest lepszy i co zostało w nim poprawione. Papier mówi, że ma większy ekran, WiFi i szybkie przełączanie map...
|
No właśnie. Ja nie twierdzę, że Garmin to złe urządzenie. Jakby kosztował w przedziale 1 - 1,5k PLN to pewnie bym od razu kupił. XT kosztuje prawie 2,2k PLN i to jest dla mnie wartość zaporowa. Może jakbym pojeździł z nim to bym zmienił zdanie...