Cytat:
Napisał Afro_BAU
Mapy masz dostępne płatne i bezpłatne na open street map. Jak się uprzesz i poszukasz to te płatne też można znaleźć "bezpłatnie", ale nie namawiam do złego  garmina posiadam i chwalę na wszystkich odpustach. Obsługa guzików w rękawicach jest bezproblemowa jeśli nie jeździsz w zimowych spawalniczych. Co do różnic to sprawdź po prostu na stronie garmina. Wyświetlacz chodź mały to dla mnie wystarcza i jest dobrze widoczny w słońcu. Po połączeniu z komputerem szykujesz sobie tracki lub wrzucaj gotowe. Sama opcja "najkrotszy dystans" w połączeniu z "jazda motocyklem" daje świetne trasy i bardzo często tak jeżdżę.
|
Co do różnic, których można się doczytać w internecie to jedyne czego jestem pewny to cena, natomiast różnice w danych technicznych nie były takie łatwe do wyłapania, a jak już znalazłem to nie mam pojęcia jakie mają dla mnie - laika znaczenie

, więc zapytam: czy sensory (S) są przydatne/niezbędne? Czy wersja T posiada jakieś mapy które będą przydatne, a nie będę ich w stanie samodzielnie wgrać? O wersję X to nawet nie pytam, bo z tego co widzę to nie istnieje na rynku wtórnym, chyba kiepsko u nich z marketingiem, bo też nie wiem za co te pare stówek trzeba dopłacić... Za dodatkowe 4Gb pamięci i Galileo...?
Czy da się tracki zrzucić z telefonu? BT albo kablem? Domyślam się, że układanie trasy na 64 to
Cytat:
Napisał rumpel
Doluz troche i kup uzywke monterre, jestem zachwycony i do tego mapy osmand
|
Jak narazie wydanie czterocyfrowej kwoty za urządzenia które będzie mi pokazywało strzałkę mocno wykracza poza granice mojego psychicznego komfortu...