Cytat:
Napisał consigliero
Wychodzi na to że będzie u mnie na dniach, dostałem informację z 3 źródeł że mają mieć z prośbą o potwierdzenie zamówienia.
|
Zależy gdzie zamówiłeś. Możliwe że wyślą do Ciebie już w piątek lub w poniedziałek. Dostałem info od przedstawiciela że egzemplarz testowy będzie u mnie na początku przyszłego tygodnia i pobędziemy ze sobą przez kilkanaście dni. Już się cieszę bo instynkt gadżeciarza mam stłumiony mocno, ale jednak nie wygaszony do zera
Jeśli macie jakieś pomysły co sprawdzić (byle bez skrajności - wpłacam za nie kaucję, wolałbym ją odzyskać...), na co zwrócić uwagę, to piszcie tu lub do mnie bezpośrednio. Na pewno ruszę się gdzieś z nawigacją ale na ten moment nie wiem jeszcze kiedy i w jakim kierunku.
Będę chciał przede wszystkim skupić się na funkcjach użytecznych z motocyklowej perspektywy - jak zachowa się gdy pojadę inaczej niż zaplanowana trasa, co stanie się gdy w połowie zmienię zdanie co do dalszej drogi i czy dużo będzie klikania aby zmusić urządzenie do pokazywania tego co chciałbym w takich sytuacjach widzieć. Jak będzie wyglądało układanie tras motocyklowych na mapach Garmina ale także na ich darmowych odpowiednikach. Na ile czytelne będą komunikaty zgłaszane przez interkom...