Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 02.09.2020, 14:30   #18
Danny
Moderator

Danny's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Trójmiasto
Motocykl: CRF1000D, CRF300L
Przebieg: 65k+25k
Danny jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 2 dni 18 godz 5 min 16 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał luk2asz Zobacz post
A ja bym pojechał z Gdyni do Mikulowa w Cz w pierwszym dniu. Napiłbym się wieczorem dobrego Morawskiego wina. Na drugi dzień pojechał bym autostradą przez Wiedeń i dalej do Loeben , następnie bym zjechał w kierunku Nockalm Strasse i meta w schronisku na Panoramica delle Vetta w okolicach Ravascletto. W trzecim dniu pojechałbym sobie jak na mapie przez San Boldo Pass i Monte Grappai Bolonię do Florencji. W czwarty dzień po porannym zwiedzaniu Florencji pojechałbym na prom.

https://www.google.pl/maps/dir/Gda%C...m0!1m0!1m0!3e0
100km odcinek A1 między Piotrkowem a Częstochową to aktualnie hardcore. Jedzie się to 2h a w "sprzyjających warunkach" można i 3. Wjazd tam w deszczu i na rezerwie gwarantuje wspomnienia do końca życia

Trzeba by zmodyfikować to co Ci google zaproponowało i odbić za Łodzią na Wrocław. Pomysł z winem też super, tylko czemu Mikulov skoro 10km dalej są Valtické podzemí? (notabene polecam)

Wspomniałem Andrzejowi o Nockalm ale zaproponowałem Villacher Hochalpenstrasse jako leżącą bliżej wlotu na Słowenię. Stwierdził że zrobi obie

Niezależnie od tego co kolega wybrał, ten Twój plan jest zgrabny, podoba mnie się.
Danny jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem