Gdybym miał włączone powiadomienia w Facebook albo w Messenger, to pewnie obyłoby się bez wyrabiania nowych dokumentów i kart. Jednak nie zgubiłem w żabce tylko w miejscu gdzie przed dojazdem na parking, chyba wtedy kolega Jochen testował NAT, zatrzymałem się aby zmniejszyć ciśnienie. O 12:39 pojawiła się wiadomość na Messenger, chyba znalazłam coś co należy do pana. Tylko imię i nazwisko nic mi nie mówiło a chciała być moją znajomą. Dziś teściowa dzwoni że paczka do mnie przyszła, a adres miałem na PJ. Niestety już 12 września wieczorem karty były zablokowane, dowód unieważniony. W poniedziałek rano zrobiłem zdjęcia i około południa już miałem poskładane wnioski, internetowo. Podejrzewam że pani Katarzyna była już drugą osobą która znalazła portfel, pierwsza zaopiekowała się tylko tymi kilkoma banknotami.
|