Wątek: Halogeny led
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 21.10.2020, 11:08   #577
szynszyll

szynszyll's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: Popapracie!
Motocykl: RD04
szynszyll jest na dystyngowanej drodze
Online: 5 miesiące 2 tygodni 2 dni 16 godz 58 s
Domyślnie

nikt sie w doktora nie zmienia ostatni raz bylem nim jak mialem z 7 lat z Elą w starym młynie. chodzi mi o to ze deklarowane parametry techniczne ktore sa scisle mierzalne w produkcjach 'innych' sa fikcja i bujda. ilosc swiatla okreslaja normy. projektujac miejsce czyjejs pracy- co i mnie elektrykowi teoretykowi sie przytrafialo bylem pomiedzy mlotem a kowadlem: inwestor chcial tanio, wlasciciel chcial malo bo prad i rachunki a pracownicy chcieli widziec. a potem wpadalo bhp z luksometrem i byl placz. robilem i robie w dofinansowaniach i grantach dla 'wynalazcow'. juliusz wern by tego nie wymyslil. ostatnio mialem grzalke oporowa o sprawnosci 400. serio...

niech ktos z branzy powie co to jest oddawane 30W swiatla!!! nie pobierane - oddawane!!!

moze jestem dzieckiem komuny i cytujac andrzeja stasiuka - grafomana ale tworce w. czarne: ida czasy gdzie bedziemy mieli wiele ale nic. i jak gibony sie z tego cieszyc.

Cytat:
Napisał Emek Zobacz post
A CE w .pdf to nawet se doopy nie da rady wytrzeć. Proponuję najpierw przeczytać co to jest CE i chinol doskonale sobie z tym radzi. Tylko jak się kupuje goowno za śmieszną kasę to trudno oczekiwać cudów. Pomijam bajkowe opisy.
jakie ja z chin cuda do 'innowacji i dotacji' dostawalem. jakie dokumety, pieczecie i hologramy raz robilem cegle i dowodem braku toksycznosci bylo zdjecie jak ta cegla lezy w akwarium z rybami. cyrk Zalewski.

Ostatnio edytowane przez Dzieju : 22.10.2020 o 06:13
szynszyll jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem