Była opisywana wycieczka motocyklem po Libii to sobie wykoncypowałem że może to jest pomysł, powstały w wyniku spojrzenia na mapę. Oczywiście nie planuję zbyt intensywnie, nasze wycieczki to był zawsze spontan, może za wyjątkiem pierwszej wycieczki do Maroka, reszta na zasadzie wyjeźdźmy z miasta na drogę a reszta jakoś pójdzie. Oczywiście to się często mści tym że jesteśmy kompletnie czasem zaskakiwani albo poszukujemy noclegu za pomocą osób które zostały w kraju i mają lepszy internet. Na dzień dzisiejszy to życzyłbym sobie i wszystkim zdrowia a reszta jakoś pójdzie. A tam na tym wschodzie to ciepło jest czy za ciepło a może całkiem za zimno. Jeszcze w zanadrzu jest Iran ale muszę paszport zmienić bo raz mi wbito pieczątkę z Izraela w paszport no i słyszałem że najlepiej jechać w lutym, tylko że wtedy ciężko się u nas jedzie. Z tym lutym to podpowiedź naszych gości z Iranu, mamy nawet zaproszenie w odwiedziny.
|