Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 18.12.2020, 02:57   #77
Mirmil

Mirmil's Avatar

Miasto: mielec
Motocykl: pilnie sprzedam
Mirmil jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 4 godz 50 min 41 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał krytek Zobacz post
Co do opon to juz plan jest , szmaciaki na dojazd a na miejscu kostki obowiazkowo, bo jak sie da to jezdzimy tez po miekkim a tam sie da ...

Spanie - plan tylko namiot

pozdr
Temat mial byc o gruzji, a pojawia sie temat opon spiworow, co tutaj srednio pasuje.
Nie okresliles trasy, wiec trudno tez podpowiadac o oponach.
Jak bedziesz spac tylko w namiocie, co wg mnie jest bardzo duzym bledem, to znaczy, zebedziesz obladowany. Bo namiot, spiwor,materac, pewnie tez sprzet do gotowania itp. Czyli.ostrego offu nie bedzie. Jak nie planujesz Vashlovani.na 3 dni, to.ja bym I namiot I opony kostki odradzal. W Gruzji jest na tyle duzo miejsc do spania, tyle dobrego zarcia, ze szkoda czasu I energi na spanie w namiocie I gotowanie samemu.

Opony. Tak. Jak napisal Mikelos. Wszedzie robia asfalty. Ja 95 procent tras przejezdzam starym transitem. Kiedys zeby zrobic fajna objazdowke po Gruzji mozna bylo o kostkach myslec. Teraz przydadza sie tylko.w Vashlowani. Bo nawet dojazd do Omalo to tylko kamienie I szuter.W Gruzji bloto praktycznie nie wystepuje. Mowie oczywiscie o.jezdzie turystycznej na motocyklu