NOVY
miałem zamiar zaliczyć zlot w ubiegłym roku, w tym roku już brałem to pod uwagę, wszystko wskazuje na TAK
VOOOCASH
będąc na nartach w okolicach Villach, Tarvisio mogłem podziwiać MANGART z daleka, konfrontując wyobranię ukszałtowaną relacjami podróżników ciekawych świata..
.jeżeli zdecyduję sie na drugi szczyt Triglav to zakupie podstawowy sprzęt wspinaczkowy, jeżeli nie to wiem, ze skorzystam podobnie jak Ty ze szlaku który bardziej wprawieni traktują, wybierają jako zejściowy,
wiedziałem o zamknięciu ostatniego odcinka, ale wszyscy tam śmigali ostatnią wolną ,,nitką" na asfalcie...szkoda, że zasypało, ale jak piszesz i może odgruzują
nie wiedziałem o schronisku pod Mangartem, wiem że jest pod Triglavem,
co do dni tygodnia doświadczenie nauczyło mnie planować zwiedzanie najciekawszych miejsc poza dniami wekendowymi...tym sposobem bez problemu zaliczyłem Transfogarską i Transalpinę w obu kierunkach, jedynie przed tunelem na szczycie był maly korek, ale zrozumiawszy jego powod obyło sie bez czekania....jak to motocyklem bywa wężykiem pomiędzy bardzo przyjaznymi i wyrozumiałymi rumuńskimi kierowcami
MISZEL
dziękuję, będę wertował poleconą kopalnię wiedzy, dziękuję....zapewne narodzą się pytania to pozwolę się do Ciebie odezwać...ciekawość nieznanych miejsc bywa kompasem naszego życia co skutkuje tym, że spotykamy na jego drodze wielu idących przeciwnie, a jednak w tym samym kierunku
KRISTOCH
prześledzę Twoje relacje , dzięki
Ostatnio edytowane przez adamg24 : 18.01.2021 o 16:49
|