Nie jestem z Wawy a mój kontakt z tym dealerem był jednostkowy i mam jednoznacznie złe wrażenie.
W moim przypadku nalali oleju sporo za dużo niż było trzeba. To tak prosta czynność że trudno ją spier..ić a im się jednak udało. Jakbym się nie skapnął to cholera wie jakie byłyby konsekwencje. Na szczęście sprawdziłem i zlałem nadmiar. To było dawno i nie ma sensu do tego wracać bo nie wiem jak wygląda obecna sytuacja choć z tego co słyszałem wczoraj od kumpla, który kupił tam kolejny motocykl wrażenia na bieżąco ma takie same jak ja w przeszłości.
Na serwis tam nie jeździ bo nie chce żeby mu moto spieprzyli. Mało tego mechanik w HP grzecznie mu odradzał wykonanie tam jednej czynności bo mu tylko mogą pojazd zepsuć

.
Mam/miałem kilka motocykli w tym nowe Hondy kupione w salonie w PL (i nie tylko w PL) i nie jeżdżę do ASO bo im po prostu nie ufam. Dlatego nie będę polecał ASO ani tego ani żadnego innego. Jeżdżę gdzie indziej, gwarancję miałem zachowaną póki miałem pojazdy nią objęte bo nie ma obowiązku serwisu w ASO. Nie będę uprawiał publicznie reklamy, który serwis mogę polecić a jak ktoś chce pogadać zapraszam na pw.