Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 19.02.2021, 23:43   #39
Cezarus

Motocykl: RD03
Cezarus jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 6 godz 44 min 56 s
Domyślnie

Errata To zdjęcie z czarnym śladem było zrobione z 1,5 godziny po całej akcji i już widać po prawej stronie taflę wody .......wjeżdżając nie wiedzieliśmy , że pod wieczór cała ta powierzchnia pokryje się wodą , której jak wpakowałem się w to bagno w ogóle nie było. Faruk opowiadał, że kilka lat wcześniej ratowali mniej więcej z tego samego miejsca 6 Land Roverów , cała akcja trwała ponad tydzień , a wieczorami woda sięgała do pół drzwi . Nie chcę wiedzieć ile kosztowała tamta akcja ratunkowa.
W tej całej akcji samotnego czekania na pomoc i Sebę zapamiętam wydzielanie sobie porcji wody do picia, a w ciągu 2 godzin wypiłem jej ponad 3 litry i ......moja wyobraźnia , jak to stanę się bohaterem jakiegoś ichniejszego TVNu . Po całej akcji Faruk uświadomił nas , że w lecie nawet gdy miałbym więcej wody to i tak umarłbym w ciągu 2 godzin . Tego dnia termometr na motocyklu pokazywał 26 stopni.
Ps. Motocykle nawet po szybkim umyciu miały następnego dnia rano rdzę na wszystkich elementach metalowych
Cezarus jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem