Cytat:
Napisał fassi
Jak mogłem obrazić Bukowskiego jak on nie widzi moich postów  On publicznie przyznał że mnie zbanował więc nawet jak go obraziłem to on to ignoruje przecież albo?
|
Obrazić pewnie nie obraziłeś, ale być może usiłowałeś. Jesteś aspołeczne bydle i tyle. To, że Cię ktoś nie widzi wcale nie zanczy że możesz go obrażać. Choćby z tego powodu, że nie wszyscy wiedzą, że Bukowski Cię nie widzi i mogą pomyśleć, że granice zostały przesunięte.
a co do Twojej hostoryjki z umieraniem po szczepionce: u nas też w Lubelskiem w DPS po szczepionkach zmarło sporo osób, ale choć były informacje na ten temat w prasie to jednak nie zrobiono z tego afery. Szczepionki są zasadniczo cool w mediach.
De facto umieranie starszych też jest zresztą prospołeczne.
A propos fałszowania dokumentów - kumpel wracał samolotem z Kostaryki via Amsterdam KLM wprowadził konieczność testów antygenowych nie starszych niż 4 godziny. Zrobiła się afera, bo na lotnisku okazało się, że tylko Polacy je mieli. I nie potrafili wytłumaczyć skąd zasłaniając się problemami językowymi
Nie wiem czy zrobienie takiego dokuemntu podlega pod 270 KK, ale pod coś podlega...