Cytat:
Napisał mikelos
Neno, podziwiam za odważne decyzje. Ale tak trzeba. Szkoda życia na półśrodki.
|
Sam to sobie od dawna powtarzałem i chyba coś w tym jest.
Czeka człowiek na emeryturkę, marzy o tych wyjazdach, a chwilę przed... ciach i do piachu ;(
Co prawda na to wpływu nie mamy bezpośredniego, pośredni już tak. Decyzja o tym, by "rzucić wszystko i wyjechać wpiz** " już jest w naszych rękach. Tak jak pisałem wcześniej, wszystkie nie rzucamy, ale być może uda się wyjechać *****u
Sklep będzie hulał, bo odkąd pojawiła się Ewa w moim życiu to chyba już jakoś podświadomie układaliśmy sobie wszystko tak, by móc wyjeżdżać na dłużej, by to pracowało na nas. Sprawdza się ten system, czasem są potknięcia, ale ufamy, że będzie tylko lepiej. Także ten... każda sprzedana sakwa, każdy sprzedany rotopax czy koszulka - przybliża nas do celu, daje taką możliwość - więc poniekąd dzięki Wam możemy realizować swoje marzenia.
Sama marka Red Mamut nie jest moja, jest między mną a jej twórcą ścisła współpraca, na jakiś czas dostałem też wyłączność na sprzedaż (potem będą to jedynie dwa miejsca dystrybucji). Także będzie rozwój, nowe produkty, mam nadzieję, że ja również od czasu do czasu zawitam do kraju i przetestuję je ( o ile będzie na czym), porobię zdjęcia itp. itd. W każdym razie jakieś pomysły są na to by marka pięła się w górę, na co jest nieuchronnie skazana.
Siadam za chwilę i zaczynam wpis z budowy, może faktycznie kilka dobrych rad wypłynie, choć auto już na finiszu, do końca zostało +/- 2m-ce prac.
Jeszcze raz dzięki wszystkim za ciepłe słowo!