Cytat:
Napisał Robin
https://youtu.be/onbTNyDo4zw
9 sek, wszystko wyłączone ABS RR, TC i Wheelie Control.
Oczywiście że moznaby szybciej, ale mnie np nie sprawia to najmniejszego problemu.
W ilu motocyklach adv które są teraz w salonach jest z tym łatwiej /szybciej? XRV już nie robią niestety i już nie będą nad czym sam ubolewam i trzeba się z tym pogodzić.
Trzeba poświęcić trochę czasu na nauczenie się własnego motocykla, a przed wjazdem w off/szuter czy cokolwiek, wyłączyć wszystko - mnie więcej czasu zajmuje założenie rękawiczki niż ta czynność.
|
Jakby nie patrzeć to w SD04 zajmowało to chwilę bez grzebania w ustawieniach. Tutaj już kombinacje w menu. Ruch w bardzo złą stronę ale należało się tego spodziewać. W mojej ocenie to nie są niedoskonałości tylko mankamenty. Pomijam fakt że procedury trzeba wznawiać po wyłączeniu zapłonu bo do tego się przyzwyczaiłem i gasiłem kill switchem a ponadto wszyscy tak mają to widzę, że motocykl zamiast dla jeźdźca został stworzony dla użytkownika, którego nadrzędnym celem jest sparowanie telefonu z pojazdem. Spędziłem z tym motocyklem 5 lat, przemierzyłem parę krajów i bardzo mile go wspominam jednak patrząc na ten rozwój postrzegam go bardziej jako niedorozwój i gdybym miał wrócić kiedyś do Afryki to jedynie do wersji z lat 16-19 bo widzę że im dalej , tym gorzej i drożej.