Jedna sztuka w Sieradzu.Już nie ma na OLX chyba się chłopaczek wystraszył bo byliśmy z kolegą nie do końca zadowoleni z wycieczki przez pół polski ze względu na stan który miał być inny. A jak po odpaleniu się odezwał korbowód to kolega już zaczął dym robić.
Po drodze jedno Sherco w Cze-wie ale to w sumie tylko żeby mieć porównanie.Moto fajne ale ponad 10k.
https://www.olx.pl/d/oferta/trial-ga...5-IDJjUU1.html
To jest u mnie. W niedzielę widziałem. Dobrze że na miejscu. Piasta tył spawana!(nie wiem jakim cudem jebła) luz na kiwaku okropny, opon nie ma sprzęgło ciągnie i chrobota(chociaż właściciel twierdzi że tak ma być). Ale to przypomina motor i da się z tego coś zrobić zapewne.A jak ktoś szuka z papierem to jest kwit i gość mówił że dorzuca lampę i stelaż z kierunkami pod tablicę tył.
Narazie mam zaplanowane oglądanie jeszcze Sherco 290 Niedaleko Tychów. I tak wolałbym 125 a pokazują się same duże. W sumie mam nadzieję że się już zrobi wkońcu ciepło i wyciągnę KaTa i zacznę jeździć żeby już nie myśleć o tych Trialach bo mocno pozajeżdżane sprzęty.
Moje zdanie takie że sporo ludzi to kupuje bo słyszeli że w eksploatacji dużo tańsze niż cross/enduro i później nie robi koło tego nic aż przychodzi czas sprzedać.
Nie można wrzucać do jednego wora ale na razie ja miałem szczęście takie sztuki oglądać.