Wracam do tematu przygotowanie do wyjazdu TET więc tak , wstępna data startu 23.04 chyba że prognozy się nie sprawdzą i będzie lipa z pogodą.
Jak wyglądają moje przygotowania do TET ponieważ jest to moja pierwsza większa wyprawa ( proszę się nie śmiać ) ale moja przygoda z moto dopiero się rozpoczęła w zeszłym roku opiszę co zabieram co kupiłem itd , namiocik postawiłem na automatyczny Campmore , mata wybrałem samopompującą Sea To Summit , podstawowych rzeczy użytku codziennego nie będę opisywał oraz narzędzi kluczy itp zastanawiam się jeszcze nad Kuchenka turystyczna którą wybrać Campingaz czy Jetboil czy coś innego , oponki tym razem postawiłem na michelin tracker zobaczymy jak spiszą w zeszły roku miałem mitas dakar i zeszły po 6000 tys km tył na zero .
Pytanie czy tomtom550 da rade czy ściągnąć na smartfon jakieś mapy Lucas czy coś innego co może okazać się pomocne

?
a jeszcze jedno pytanie kupiłem kuferki aluminiowe bo trafiłem na dobrą okazje pytanie czy oszczędzić je zostawiając je w garażu i zabrać tylko rolbak 40L + ori kufer centralny

?