Cytat:
Napisał Mariusz S
ok czyli kufry zostają , wyjazd 5 do 7 dni więc chyba nie ma potrzeby jakoś mocno się pakować , lecimy na dwa moto więc podzielimy ekwipunek . Dzięki koledzy za wskazówki mam nadzieje że uda się wyruszyć w zaplanowanym terminie bo mam straszną zajawkę i już się nie mogę doczekać .
|
TomToma też zostaw. Nawet jak wgrasz ślad i każesz się po nim prowadzić to będzie przeliczał i zabierał Cię na swoje drogi. Masz kilkanaście dni do wyjazdu, naucz się OsmAnd'a, przyda Ci się na resztę sezonu.
W związku z tymi kilkunastoma dniami sprawdzalność dowolnej prognozy pogody masz w okolicach 50%. Albo będzie padać, albo nie :-) Jeśli spałeś już w kwietniu pod namiotem, zwłaszcza na wschodzie naszego kraju, to wiesz jaki śpiwór zabrać. Jeśli nie spałeś i nie wiesz że najlepiej puchówkę, to zabierz przynajmniej zimową czapkę, dogrzejesz się duchem puszczy.
Kuchenka gazowa jest spoko żeby zaparzyć czaj albo zalać chińszczora rozpalając ognisko. Ja bym poszedł w rozmiar+lans i kupił BRS-3000T plus mały kartusz.
Tracker też na tył? 140/80/18? Koniecznie napisz jak się sprawują, to miał być mój następny experyment ale zakleiłem felgę na bezdętkową i nie chcę niepotrzebnie ruszać wentyla.
Będziecie mieli zajebisty trip. Czekamy na relację po powrocie!