Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 22.04.2021, 20:52   #412
mikelos

mikelos's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: okolice Pruszkowa
Motocykl: Husqvarna 701
mikelos jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 6 dni 8 godz 43 min 58 s
Domyślnie

Pierwszy przegląd po 1000 km zrobiony. Moja CRF była pierwszą na serwisie w Warszawie na Malowniczej Koszt: 450 PLN, zajmuje to równo godzinę. Dołożyłem firmową płytę pod silnik. Ładnie wykonana ale nie daje pełnej osłony pompy wody. Na razie nie ma innych sensowych zamienników więc nie ma co marudzić.

Obkleiłem moto transparentną folią z aledrogo. Trzy godziny zabawy, koszt 50 zeta i wygląda fatalnie. Ale jakoś tam chroni przed pierwszymi rysami. Można to zrobić u dealera, wtedy jest jakość miodzio. Ale wydać 500 stów na coś takiego ? No nie, mam mądrzejsze pomysły

Z akcesoriów mam założone handbary zety (stare), bagażnik metalowy (kupiony na bikerzbits) i krótki ogonek na tablicę (też bikerzbits). Dokupiłem wtyczkę z wiązką podłączoną pod seryjne dodatkowe gniazdo z prądem odcinane ze stacyjki. Jest schowane za reflekorem. Honda nie oferuje tego jako akcesorium (). Kupiłem u jakiegoś Bułgara na e.bayu (specjalizuje się w tym, ma kabelki do połowy moto na świecie). Doszło w tydzień. Jak ktoś chce linki to dajcie znać na a.

Czego mi brakuje:
- osłon na ramę. Obkleiłem powertapem ale to jest podcieranie d...y szkłem
- osłony chłodnicy. Już się pojawiają pierwsze w Tajlandii.
- dużego baniaka. To pewnie dopiero na kolejny sezon.
- Ohlins - przód/tył. To już musi święty mikołaj ogarnąć

A teraz trzeba jeździć, jeździć, jeździć.....

Ps. Przy mnie dzwonili klienci z pytaniami o dostawy CRF300L. Wrzesień najwcześniej