Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 30.04.2021, 20:45   #469
Danny
Moderator

Danny's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Trójmiasto
Motocykl: CRF1000D, CRF300L
Przebieg: 65k+25k
Danny jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 2 dni 18 godz 5 min 16 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał mikelos Zobacz post
Lusterko do obserwacji jak rosną włosy pod pachami Kurcze, ale masz czystą podłogę w garażu Idę ogarnąć u siebie bo wstyd mi.
Cośtam przejechałem i powiem że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony przydatnością tego lusterka. W takiej pozycji jak je zamocowałem widok idealnie obejmuje przestrzeń pomiędzy liniami tułowia i ręki. Widoczność dobra jak na takiego małego piździka, można delikatnie skorygować kąt kciukiem podczas jazdy. Jest naprawdę git tylko trzeba ogarnąć nawyki - np. kilka razy wleciałem dziarsko pomiędzy puszki w korku bo kąt oka nikogo nie wyłapał z tyłu, no ale łapał na wysokości lusterka OEM

Dokładam prawe i reguluję pod stójkę. Myślę że będzie cacy.

Update:

Po przejechaniu kolejnych 200 km (80% off/20% on) podtrzymuję entuzjazm dla lewego lusterka rowerowego Zefal Spy. Widoczność wystarczająca, nie przestawia się od wibracji, można delikatnie korygować kciukiem. Zostaje na stałe zamiast fabrycznego.

Prawego Zefala pod stójkę nie udało mi się sprawdzić. Coś tam ustawiłem, gówno było widać, raz czy drugi skorygowałem bez większego sukcesu więc temat olałem. Myślę że zrobię jeszcze jedno podejście ale jest bardzo prawdopodobne że zostawię tylko jedno lustereczko po lewej stronie.

Ostatnio edytowane przez Danny : 04.05.2021 o 18:06
Danny jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem