Wątek: [P] Xt660z
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 04.05.2021, 09:31   #16
Fizolof

Miasto: Wrocław
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Fizolof jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 miesiące 6 dni 23 godz 32 min 34 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Ronin78 Zobacz post
Nie bardzo rozumiem jak to jest z tym płynem chłodniczym, on po rozgrzaniu motocykla cofa nadmiar do zbiornika dolnego czy mimo wszystko te minimum to tam powinno być na zimno też. Sztuka w Rzeszowie miała zbiornik dolny niemal pusty, kilka kropel na dnie,ale nie dymiła i nie pluła z wydechu. Tyle że jak tam w układzie jest ok 1l płynu to żeby uzupełnić do minimum to jednak z 200-300ml by tam weszło, a to 1/4 objętości więc mało realne.
Ceny teraz wywaliło w kosmos. eRki które stały po 8-10tys maks obecnie 12-15tys. Zetki zawsze trzymały cenę ale w okolicy 18-20tys. Z tego co kojarzę to jak nagrzejesz silnik ro wyrzuca płyn do zbiorniczka a jak stygnie to zaciąga do układu. Trzeba zobaczyć ile było w chłodnicy.

Apetyt rośnie w miarę jedzenia, ja też na początki szuterki i płasko a później...

Ps. do jazdy po asfalcie nadaje się tak sobie ale jako „szwenduro” wg mnie nadaje się oddalenie - na zbiorniku 23l robisz ponad 500km. No i generalnie ten moto sporo wybacza w terenie, naprawdę trzeba przegiąć żeby się przewrócić

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Fizolof jest offline