Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 10.05.2021, 08:50   #511
JarekO

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Ostrów Mazowiecka
Motocykl: nie mam AT jeszcze
JarekO jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 miesiące 1 dzień 15 godz 13 min 10 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał mikelos Zobacz post
Ja też patrzyłem na te opony najpierw z takim lekkim niedowierzaniem. Nie mam jeszcze trzymaków więc nie schodzę z ciśnieniem poniżej 1,3 bara. Ale serio dają radę. Przód może nieco myszkuje na piachu ale to może być wina bambetli z tyłu albo moich umiejętności.

Podłączyłem gniazdo USB przez ten kabelek od "Bułgara" + pająk z RAM mounta+ telefon pancerny (kupiłem Oukitel WP5 PRO) i jestem mega zadowolony z tej formy nawigacji.

Co do zasięgu, to tankuję co max 200 km (spalanie mam między 2,8 - wariant emeryt bez bagażu a 3,5 - bagaż + walka w offie). Zostaje ok 1,5 -2 l rezerwy. Pewnie realny max to 250 km.
Pokaż proszę jak wygląda kokpit z takim tel.
Co do zasięgu to 250km powinno się udać, ale i tak będę woził 1,5L butlę z paliwem w mniej oczywiste miejsca. Da mi to awaryjne 50km zasięgu. Opony są lux. Dzisiaj zrobię rundę na 1,1 bar i dam znać. Na razie jezdzilem na 1,5.

Tak na szybko jeszcze:

1. Dobrze, ze cokolwiek okleilem sprzeta, bo po wczorajszym blocie to by slabo juz wygladal. Obcierki konkretne gwarantowane.
2. Troche wieksze i dodatkowo obnizone podnozki by sie przydaly. Choc te seryjne daja rade.
3. Lewarek noznego hamulca lepiej przygiac w strone silnika zanim zrobi to byle paciak.

Ostatnio edytowane przez Novy : 10.05.2021 o 13:31 Powód: Połączenie postów
JarekO jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem