Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 03.07.2021, 11:31   #1043
consigliero
Ajde Jano

consigliero's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
consigliero jest na dystyngowanej drodze
Online: 9 miesiące 1 tydzień 3 dni 22 godz 38 min 40 s
Domyślnie

Osobiście nie oglądam telewizji a zwłaszcza ich programów informacyjnych, ale wystarczy spojrzeć na obostrzenia w poszczególnych krajach i wyciągnąć wnioski. Nie będę też wchodził w dyskusję na temat szczepionek bo oraz zjadliowości wirusa, oby nas nie dotknął, niezależnie od tego jak jest zjadliwy, bo przecież każdy ma swój rozum i nie moja rola aby kogoś nakłaniać do mojej wizji świata. Jak napisałem wcześniej jest ona moja i jeżeli się mylę to na swój rachunek. Mimo wszystko nie oglądając się specjalnie na pierdolety, gdzie można wyjechac, jakie reguły i obostrzenia panują, mam zamiar wspólnie z żoną wybrać się gdzieś na wycieczkę. Zrobiłem to bez szczepionek i się udało to ze szczepionkami gorzej nie będzie. Na pewno nie będę się pytał na forum czy można i jakie zasady panują, to sobie znajdę sam, co najwyżej mogę później wrzucić informację jak było. No ale moje doświadczenie życiowe mówi że tak informacja może byc równie dobrze dezinformacją, bo to co się udało podczas naszego wyjazdu, niekoniecznie można przenieść na inny dzień inną zmianę na granicy, położenie księżyca względem słońca i miliony innych zmiennych. Podziwiam za to wiarę w nieomylność głoszonych tez, jak wolę się trzymać zasady inshallah, god will, jak bóg da, pożyjemy zobaczymy.
Zdrowia wszystkim życzę
consigliero jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem