Cytat:
Napisał sambor1965
Trochę śmieszne. A trochę nie... Myślicie że wśród nas nie ma gejów czy co? Zapewniam, że są i wiem to od nich. Jak miałem naście lat to wiele rzeczy było "pedalskich" i wiele kolorów też. Dziś już się hamuję z takimi tekstami. Poznałem kilku z nich jako super kumpli i twardzieli w terenie. Mamy trochę podziałów na forum, może nie szukajmy kolejnego.
Ja wiem, że jedziemy tu w żartach, ale zapewniam że nie wszystkich to śmieszy, a niektórych pewnie wkurwia.
Fajna relacja Emek, tylko forum jakieś dziwne sobie wybrałes do publikacji. Ruch w wątku covidowym dużo większy niż w Twojej relacji 
|
Jestem zaskoczony, ale jeżeli ktokolwiek poczuł się urażony moją paralelą, to serdecznie przepraszam za swoje wystąpienie, to nie tak miało być zrozumiane. Co do poznawania to mam wrażenie, graniczące z pewnością, że masz o wiele mniejsze doświadczenie tęczowym temacie, ale nauczyłem się już z tym żyć i nawet w pewien sposób zaakceptowałem, no może bliższe prawdzie będzie pogodziłem się z pewnymi rzeczami. Wiem że w dzisiejszej dobie coraz trudniej o dystans do otaczającej nas rzeczywistości, tym bardziej że forum coraz bardziej zaczyna przypominać codzienność, która skrzeczy. Jednocześnie cieszy mnie, że autor chyba się, mam nadzieję nie wkurwił, bo snuje dalej opowieść okraszając ją zdjęciami. Proszę pamiętać że gdybym deklarował swoje poglądy to byłyby one zgoła odmienne od deklaracji jednej z top modelek.
No chyba że tekst miał za zadanie prowokację, mającej na celu podniesienie klikalności. Nie wiem ale poczułem się z tym źle.