Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 19.11.2021, 17:10   #85
Neno

Neno's Avatar

Miasto: Zambrów
Motocykl: CRF1000L
Przebieg: 64321
Neno jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 5 dni 9 godz 15 min 6 s
Domyślnie

Jest coraz lepiej, powaga
Najgorszy był pierwszy tydzień mieszkania w aucie, bo to niby wspólne marzenie było. O dziwi pies, którego mi zostawiła sprawia mi mniej problemów, niż sprawiał w jej obecności, a bałem się, że jej nie ogarnę. Także jak na razie same pozytywy.
Wróciła mi chęć do życia, do spotkań z ludźmi, do fotografii a uwierzcie mi, że przez te lata spędzone razem miałem tego wszystkiego dosyć. Liczę, że wróci mi też chęć do motocykli, bo na razie zbrzydły mi niesamowicie, wiem chyba nawet dlaczego - może kiedyś, jak już się upewnię to o tym napiszę.

Cytat:
Napisał El Kowit Zobacz post
Każdy dźwiga swój krzyż.
Czekam na relację z solowej wyrypy. Licząc na więcej treści " z drogi" a nie o sprzęcie
Na razie ciężko o wieści z drogi, bo na drogę (taką w moim rozumieniu tego słowa) musze trochę poczekać, a sprzęt... na razie będę dzielił się zapewne swoimi spostrzeżeniami na temat rozwiązań, które zastosowałem "w domu", co się sprawdzi, a co nie - zima przed nami, wiedziałem, że to będzie ciężki czas do życia w aucie (w PL) i taki też będzie, ale dam radę, kocham wyzwania.

Kilka fotek z ostatnich tygodni, głównie dla tych co nie śledzą mediów społecznościowych:

Neno jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem