Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 23.12.2021, 16:17   #260
Kazmir

Kazmir's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Warszawa
Motocykl: RD03
Kazmir jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 15 godz 3 min 2 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał pałeł Zobacz post
Ale analogicznie patrząc na odległość miedzy domem Kazmira i Dzieja nikt nie podawał tej w odległości w mm żeby nie mówić i 0,01 mm trzeba wiedzieć co sie mierzy i po co zwykły miernik starczy a i bez niego da sie zrobic. ładowanie akumulatora nie jest kosmiczna technologia mozna to zrobic tak jak pisze czy zasilaczem warsztatowym (laboratoryjnym) czy jakaś ładowarka te drugie robią to co one chcą a nie ty w przeciwieństwie do zasilacza on ma zadane konkretne działanie i tylko to robi co mu każesz kręcąc gałkami
Pałeł Jak by Dzieju mieszkał 0,01mm od mojego domu to już pewnie byłby z tym aku u mnie
W drugiej części nie do końca się zgodzę, że zasilacz laboratoryjny zrobi to samo?
Chodzi o przebieg sygnału np czyszczenie płyt zasiarczonych odpowiednim przebiegiem wygenerowanym przez prostownik. Zasilacz laboratoryjny ma "prawie" przebieg prostej i nic więcej. Inna sprawa, że taki prostownik może mieć większe tętnienia i inne szumy, ale to służy do ładowania kwasiaka, a nie zasilania audiofilskiego wzmaka

Anyway, jak to mówią angole nie wiem, czy przekonamy Dzieja do zakupu porządnej ładowarki?
Kazmir jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem