Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 20.01.2022, 22:34   #91
Horizon

Horizon's Avatar

Motocykl: GG ES700
Horizon jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 dni 2 godz 35 min 53 s
Domyślnie

Co jest w kolanku? Ciężko powiedzieć, bo nigdzie nawet nie ma info co tam jest. Przypuszczam, że to żadna powerbomba, chociaż plotki głoszą, że ten wydech to na żywca skopiowany FMF z 250L dostrojony do 300L. To jest jego druga wersja która końcówkę wydechu ma nieco zmienioną, ale v.1 wygląda jak FMF.

Wiele miesięcy temu bardzo sceptycznie podchodziłem do tego tworu. Przez ostatnie 2-3 msc dużo ludzi na grupach zaczęło je zamawiać, pojawiły się testy na YT, opinie więc stwierdziłem, że czemu nie. Jeśli będzie lipa to kosztuje tylko $260 (plus cło etc) podczas gdy full Yoshi to ponad $700 + hałas . Po rozpakowaniu muszę przyznać, że jakość wykonania jest na naprawdę wysoki poziomie. Nie ma lipy. Wydech posiada spark arrestor (ogranicznik iskier?) oraz db killera.

Czy trzeba tu tunera? Na pewno by się przydał, ale u nas ciężko. Jak pisałem wyżej w stanach wszyscy korzystają ze zmodzonego ecu jednej firmy i bangla pięknie na wszystkich akcesoryjnych wydechach. Ten Moto X jest stworzony chyba tylko do tej Hondy więc można przypuszczać, że bez tunera się obejdzie na razie. Dam znać.
Horizon jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem