Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 16.02.2022, 20:54   #1727
mikelos

mikelos's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: okolice Pruszkowa
Motocykl: Husqvarna 701
mikelos jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 6 dni 8 godz 41 min 54 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Micek80 Zobacz post
Wiem...wiem. Jednak rok temu w sierpniu się wachałem jeszcze i to była już końcówka sezonu. Zanim bym zrobił prawko na A to już by był koniec września pewnie.
Dziś trochę sobie pojeździłem po lesie, frajda była aż się wentylator chłodnicy włączył chyba i jakaś biała kontrolka mi migała na wyświetlaczu co jakiś czas , doczytałem z instrukcji ,że to kontrolka obrotów czy coś. Pewnie muszę ostrożniej jeździć na początku przy docieraniu.

Fajnie że dołączyłeś ! Podwyższenie kierownicy max 30 mm jeśli nie chcesz wymieniać linek. Kontrolę obrotów można ustawić kiedy ma mrygać - opis masz w manualu albo pogrzeb na YT. Wentylator włącza się często - ten typ tak ma - nie przejmuj się. Jeśli będziesz jeździł w terenie, kup składane lusterka a oryginały zostaw na półce. Jeśli będziesz jeździł z navi, to znajdziejsz w tym wątku info gdzie kupić wtyczkę z kabelkiem by wpiąć się w instalację elektryczną bez prucia kabli.