Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 27.03.2022, 15:25   #1851
Krisstel

Krisstel's Avatar

Krisstel jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 tydzień 15 godz 22 min 44 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Pebe Zobacz post
Cześć wszystkim!

To mój pierwszy post i postaram się aby nie było ich zbyt wiele, żeby nie robić zbędnego bałaganu . Za około miesiąc odbieram swoją CRF w wersji L. Będzie to mój drugi motocykl do pary z MG V85TTZ i nie planuję nim robić tras. Przeznacznie - 90% off.

Z racji mojej wagi dochodzącej do 90 kg chciałbym możliwie jak najszybciej ogarnąć temat zawieszenia. Przeczytałem cały wątek i niestety nie udało mi się namierzyć gdzie można kupić hyperpro. W necie bieda 🤷 . Macie jakieś sprawdzone źródła?

A w ogóle jakie jest Wasze doświadczenie z bzykami w których został zrobiony tylko tył? 🤔

Od razu kolejne pytanie: na co zwracać uwagę? Co konserwować od samego początku? CRF ma ze mną zostać na dłużej i chcę o nią dbać
czesc Pebe. pisz, pisz, udzielaj sie, o to w forum chodzi, zeby tez cos dawac . inni szybciej znajda/dowiedza sie czegod ciekawego. za oknem coraz cieplej, wiec szkoda czasu na samotne poszukiwania info o moto w necie.
oprocz smarowania lozysk warto zakonserwowac okolice odpowietrznika tlumika, bo ruda sie pojawia.

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka